Nieuws

Zonder diploma aan de slag, dat kan. Workforcare helpt ook studenten met een zorg gerelateerde studie aan een leuke bijbaan. Jouw hulp is meer dan welkom!

 

Ben je op zoek naar een vaste bijbaan of juist tijdelijk (vakantie)werk? Bij Workforcare kan je op tijden werken die voor jou het beste uitkomen. Je zit niet vast aan bepaalde werkdagen en je kan zelf kiezen of je overdag, in de avond en/of de weekenden werkt. Zo kan je je bijbaan goed combineren met je studie! Bij Workforcare verdien je goed en bouw je naast ervaring ook alvast een netwerk op.

 

Je komt te werken bij de thuiszorg, verzorgingstehuizen of een andere zorginstelling. Als student krijg je een functie aan bed. Je zorgt ervoor dat cliënten prettig en veilig wonen. Vaak zijn dit ouderen of mensen die ziek zijn geworden. Je helpt hen met de dagelijkse bezigheden zoals wassen en aankleden. Je houdt de activiteiten bij in een zorgplan en signaleert gezondheidsproblemen. Naast praktische ervaring, doe je tegelijkertijd ook ervaring op met cliëntcontact.

 

Wij zijn op zoek naar een sociale student met een hart voor de zorg. Je hebt ambitie en wilt jouw kennis nu al in de praktijk brengen. Daarnaast volg je één van de volgende studies:

  • MBO – Verpleegkunde (vanaf het 3e jaar)
  • HBO – Verpleegkunde (na je 1e stage en vanaf 18 jaar)

 

Ben jij op zoek naar een leuke, flexibele bijbaan, wil je ervaring opbouwen voor je cv én volg je een van de bovenstaande studies? Neem dan contact met ons op!