Nieuws

Een verademing: dat is werken in de zorg in opdracht voor Workforcare volgens Mandy. Ze zocht naar meer vrijheid om haar eigen werktijden in te delen en vond haar match in Work for Care. Mariëlle benaderde haar voor een kennismaking en zag al snel wat ze in haar mars had. Met haar ruime ervaring als verzorgende IG kon Mandy nog geen twee weken later aan de slag.

 

Flexibel werken

Mandy is een echt ochtendmens. Dit is geen probleem bij Workforcare. Hier kan ze veel ochtenddiensten draaien. ‘’Ontzettend fijn dat je je voorkeuren en beschikbaarheid door kunt geven en dat hier ook echt rekening mee wordt gehouden. De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met klussen in mijn nieuwe huis en maakte ik wat minder uren. Het werken op flexbasis geeft mij deze vrijheid.’’ Ook het maken van extra uren hoort bij de mogelijkheden wanneer Mandy daar de tijd voor heeft.

Mandy koos ervoor om op flexbasis voor Workforcare te gaan werken. Het online invullen van haar uren en reiskosten werkt heel makkelijk, en ze kan er ook nog eens voor kiezen om haar uren maandelijks of wekelijks uitbetaald te krijgen.

 

Fijne teams

Mandy werkt voor Workforcare bij cliënten thuis, maar ook in verschillende verzorgingstehuizen in de regio. Hier wordt zij met open armen ontvangen door de teams. Ze wordt goed ingewerkt en er is vaak al snel een klik.

 

Persoonlijke benadering

Wat Workforcare voor Mandy bijzonder maakt is de persoonlijke en vriendelijke benadering. De bemiddeling met werkgevers pakt Mariëlle met grote zorg aan. Zij is een betrokken opdrachtgever die interesse toont en benaderbaar is. Deze klik is voor Mandy onmisbaar. Met vragen kan zij bij Mariëlle terecht en het contact verloopt soepel.

 

Ook aan de slag als verzorgende C, niveau 3 (IG), verpleegkundige niveau 4 of 5 of een helpende of huishoudelijke ondersteuning? Neem contact op!