Mariëlle van Heesch is de drijvende kracht achter Workforcare. Ze is jarenlang zelf werkzaam geweest op een Flexafdeling van een grote zorgorganisatie. Het maken van de juiste match tussen medewerker en team  is haar passie.

Het contact met mensen, snel zien wat er nodig is en langdurige relaties opbouwen geeft haar energie. Doordat allerlei processen en bureaucratie een steeds grotere rol begonnen te spelen, besloot Marielle dat het tijd werd om haar werk op een andere manier aan te pakken. De oprichting van Workforcare werd een feit en er ontstond weer ruimte voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid en een deskundige intermediair in de zorg.

Door de persoonlijke aanpak is Workforcare enorm gegroeid in Noord Brabant en Gelderland. Daarom werken we inmiddels met 4 planners op kantoor die ook ruime ervaring hebben in de zorg. De kwaliteit is hierbij dus gewaarborgd en zij spreken dezelfde taal als de zorgmedewerkers.

Benieuwd wat Workforcare voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie en een kennismakingsgesprek.

Workforcare B.V.
Mariëlle van Heesch
info@workforcare.nl
06-22 91 78 81